top of page

Daphne Meijers (1991) studeerde fotografie aan de Nederlandse Fotovakschool in Venlo en startte in 2013 als freelance fotograaf. In 2004 heb ik de middelbare school gedaan aan B.C broekhin Reuver waar ik al snel er achter kwam om van mijn hobby mijn werk te maken. In 2006 heb ik een Grafische opleiding in Roermond gevolgd en mijn diploma behaald. In 2008 heb ik een opleiding zeefdrukken afgerond op de Eindhovense school in Eindhoven. 

 

Mijn passie voor fotografie heb ik al vanaf mijn veertiende. Toen ik een compact camera kreeg ging ik altijd op pad er was nooit een moment dat ik hem niet bij me had. Er waren altijd momenten die vastgelegd kon worden. De fotocamera en ik zijn onafscheidelijk.

 

Daphne Meijers Fotografie heeft ervaring in professionele fotodiensten van hoge kwaliteit. Ik neem opdrachten van persoonlijke en commerciele aard aan. Daphne Meijers Fotografie heeft ervaring in verschillende soorten fotografie o.a portret, evenementen, bedrijfsfotografie, reportagefotografie, productfotografie en architectuurfotografie. Daphne Meijers Fotografie luistert graag naar uw wensen en biedt u meedere varianten aan. Mijn hoogste prioriteit is een tevreden en terugkerende klant.

 

 

Heeft u vragen of zoekt u een fotograaf?

 

Neemt u dan contact met mij op.

 

bottom of page